fbpx

STIP IT

Cie sQueezz

THEATER HEERLEN, INGzaal
So 30.03.2025
11.30 Uhr + 14.30 Uhr
Von 9,50 €


Een interactieve theaterbeleving voor onze allerkleinste dansliefhebbers. 

Op de schrit_tmacher Jeugddag draait het om de (be)leefwereld van kinderen van alle leeftijden en hun ouders. Die dag is in Theater Heerlen dans voor het hele gezin te zien. Met leuke workshops, verrassende optredens en heel veel dans in de foyer van het theater. In STIP IT gaan de kleine dansertjes en hun volwassen begeleiders op avontuur met Anne-Beth & Elian. Samen bouwen ze een beeldend landschap, waarin iedereen zich fijn kan voelen. 

Een feest van samenzijn 

De lichten gaan uit, de muziek gaat aan en dan, daar op de vloer… begint een stapel stippen te bewegen. Ook Anne-Beth beweegt door de ruimte, zij danst. Om haar heen dansen schaduwen. Maar wacht eens even… wie volgt wie precies?  Elian maakt beelden van licht. Eerst voorop en dan steeds verder naar achter op het toneel. Laat je meevoeren… Stapel, verschuif, gooi en vang… Voor je het weet speel je je eigen spel. Een feest van samenzijn.   

De makers 

Anne-Beth Schuurmans (Cie sQueezz) is een danseres/choreografe. Sinds 2009 ontwikkelt ze interdisciplinaire kunst voor de allerkleinsten, waarin magie en ontmoeting centraal staan.  

Elian Smits is beeldend kunstenaar en scenograaf. Zij ontwerpt theatrale installaties in de ruimte en ze laat hierin bewust de ontmoeting met anderen toe.  

Voorstelling vanaf 1,5 jaar