fbpx

Wacht’s Even (reprise)

de Stilte

THEATER HEERLEN, LIMBURGzaal Toneel op toneel
So 16.03.2025
10.00 Uhr + 11.30 Uhr
Von 9,50 €


Een heerlijk rustige voorstelling voor de allerkleinsten

Een wereld ontvouwt zich uit een bouwpakket. Sneeuwwitte objecten vullen de leegte. Een tafeltje, een krukje, een deur, een kleine piano. Maar wacht ’s even… Is hier iemand?  

Blijf maar lekker wie je bent 

Op wonderschone pianomuziek van Jeroen van Vliet wordt het vreemde vertrouwd in een nieuwe omgeving die op ooghoogte van de kinderen tot leven komt. Twee personages verdwijnen en verschijnen in een ongerept landschap tot het onvermijdelijke gebeurt: ze komen elkaar tegen… Hoe ga je om met iemand die anders is? Van wie je niet eens weet wat voor iemand het is? Een mens, een hond, een vogel? Gelukkig hoeven ze elkaar niet te veranderen. Blijf maar lekker wie je bent. 

de Stilte  

Dansgezelschap de Stilte is een graag geziene gast in PLT. Het gezelschap wil met hun voorstellingen de speelse leerdrift van kinderen stimuleren en hun artistieke vermogens aanjagen. Dansers van het eerste uur Gertien Bergstra en Femke Somerwil creëerden Wacht’s even in het kader van het Europese onderzoeksproject MAPPING voor kinderen vanaf een half jaar. Beide makers hebben een onvoorwaardelijke liefde voor de creatie van dans voor kinderen. 

Voorstelling vanaf 0,5 jaar