fbpx

After All

Niek Wagenaar (NL)

Rooftop Q-Park Putgraaf Heerlen
za 24.02.2024
13.00 uur + 16.00 uur
vanaf € 8,00


Bosbranden, overstromingen, instortende gletsjers. We drijven de aarde tot het uiterste en putten haar uit, terwijl we weten dat er op een dag een einde aan zal komen.

We stellen ons vaak genoeg voor hoe dit zal gebeuren: met een oorverdovende knal, een inferno? En wat blijft er daarna over? After All speelt zich af in de sombere  werkelijkheid nadat de wereld zoals wij die kennen is opgehouden te bestaan. Vier personages worstelen op het dak van Q-Park Putgraaf met de plotselinge verschuiving van overvloed naar schaarste en met schuldgevoelens, verlies en eenzaamheid.

Niek Wagenaar
Choreograaf Niek Wagenaar (Nederland, 1999) pakt grootse onderwerpen aan en brengt deze op een persoonlijke en intieme manier naar het publiek. Met zijn sensuele en gevoelige bewegingstaal maakt hij in After All het transitiethema herkenbaar en voelbaar. 

De Rooftop is dé perfecte plek. Zelfs als het stormt of vriest dansen we. Dan is het meteen een battle met de elementen. De ruwe locatie en omstandigheden staan in contrast met de haast sensuele dans. Hierdoor schuurt het en ontstaat extra spanning, waardoor wij en via ons ook het publiek de voorstelling écht gaat beleven. Wij vinden het niet genoeg dat mensen onze voorstellingen mooi vinden. Ons publiek moet ons voelen” – Niek Wagenaar

met dank aan Stadstuin Heerlen.

~ 30 min. zonder pauze