fbpx

BROERSZUSSEN / GEANNULEERD

ISH Dance Collective / vanaf 6 jaar

THEATER KERKRADE
Geannuleerd
15.00 uur
€ 15,-


Met BROERSZUSSEN weet ISH de jonge kijker te pakken met humor, energie en eigenzinnigheid.

In de dansvoorstelling BROERSZUSSEN zoomt dansmaker Carl Refos in op de relatie tussen twee broers en een zus. Elk kind heeft een eigen karakter. De stoere oude broer, die zich overal te oud voor voelt. Het middelste broertje dat de vrede bewaakt en het blije kleine zusje, dat overal enthousiast over is.

Wat betekent het om de oudste, middelste of jongste te zijn?
Broers en zussen hebben altijd een bijzondere band met elkaar. Of je elkaar in de haren vliegt of dat je elkaars beste vrienden bent, je bent je hele leven met elkaar verbonden. Laat je verrassen door deze energieke dansvoorstelling, waarin breakdance, popping & hiphop samenkomen rond een heel herkenbaar thema voor jong en oud!  

Carlos Refos & ISH

Carl Refos ​is danser, performer en choreograaf. Op 16-jarige leeftijd begon hij met dansen en ontwikkelde zich tot breakdancer. In 2005 sloot hij zich aan bij ISH Dance Collective. Sindsdien is hij in een groot aantal kleine en grote ISH-producties te zien. Als telg uit een groot Surinaams ​gezin en vader van drie kinderen zet hij met de dansvoorstelling ​BROERSZUSSEN zijn eerste stappen als maker​. 
 

Creatieve workshop ‘Maak jouw eigen familie na!’

Voorafgaand aan de voorstelling kunnen kinderen voor €2,- deelnemen aan de creatieve workshop, die wordt verzorgd door de Vrije Akademie Parkstad. In deze workshop mag jij je eigen familie ‘speelfiguren’ maken. Met behulp van een houten poppetje en stiften, maak jij jouw eigen familie na! De workshop begint een uur voor aanvang van de voorstelling.