fbpx

Cie Arcosm

Hotel Bellevue

THEATER KERKRADE
VR 09 JUL 2021
19.30 uur
€15,-


Compagnie Arcosm neemt je mee op een ‘breinbrekende’ reis. 

Het is winter. In de lobby van een vervallen hotel staat een groep reizigers op het punt om te vertrekken. Maar, er is geen deur naar buiten. Wat nu? Het Franse theatergezelschap Cie. Arcosm neemt je in deze poëtische performance mee op een ‘breinbrekende’ reis die je verder brengt dan de uitgang… 

Het is een komen en gaan van gasten bij de ontvangstbalie van Hotel Bellevue. De beveiligingscamera van het hotel brengt de wanhopige zoektocht van de reizigers in beeld. Zo zie je dat het vinden van de uitgang extra complex wordt doordat de omgeving continu verandert. Gangen van het hotel veranderen in nieuwe paden die ontdekt moeten worden. Kamers veranderen in exotische tuinen, kwekerijen en zelfs een slagveld. Gaandeweg vinden ze een uitweg, en die voert verder dan alleen de weg naar buiten.  

Cie Arcosm 

Opgericht in 2001 in Lyon, brengt dit gezelschap onder leiding van choreograaf Thomas Guerry graag werelden samen in grensverleggende multidisciplinaire voorstellingen. Dansers, decorontwerpers, musici, videokunstenaars, vormgevers, acteurs en kostuumontwerpers creëren samen een nieuwe, poëtische wereld waarin moderne dans in dialoog treedt met andere kunstvormen. Hierbij worden de makers gedreven door de nieuwsgierigheid van het kind, waarvoor Cie. Arcosm zijn voorstellingen maakt. 

Duur: ~ 55 min. zonder pauze

De voorstelling is ook als live stream te bekijken, voor meer informatie klik hier.

Aanpassingen omtrent Covid-19 

Door alle maatregelen rondom Covid-19 en de vele wijzigingen hierin, hebben wij een aantal aanpassingen moeten doorvoeren. Zo houden wij ons aan het Covid-19 protocol, blijft het organisatorisch uitvoerbaar én kunnen uw veiligheid blijven garanderen. Zo kunt u tijdelijk niet uw eigen stoel kiezen, bestelt u bij voorkeur online, komt u alleen met mensen uit uw huishouden naar het theater én annuleert u kosteloos uw tickets als u klachten heeft. Een overzicht van al onze maatregelen leest én ziet(!) u hier. Of bekijk onze veelgestelde vragen pagina.