Corona

Samen zorgen we goed voor elkaar

schrit_tmacher hecht er veel waarde aan dat een festivalbezoek voor jou, maar ook voor onze dansers en medewerkers veilig verloopt. Om deze veiligheid te kunnen waarborgen, sluiten wij aan bij de richtlijnen van het RIVM. Hierbij doen wij ook een beroep op jou: samen zorgen we goed voor elkaar.

•          Bij een bezoek aan ons festival hoef je geen toegangstest te doen, negatieve coronatest te overleggen of vaccinatiebewijs te tonen.
•          We vragen 1,5 meter afstand van elkaar te houden, zowel binnen als buiten.
•          Draag bij een bezoek aan een openbare binnenruimte een mondkapje.
•          Zorg ervoor dat je een kwartier voor aanvang van de voorstelling aanwezig bent. Het placeren op 1,5 meter afstand neemt iets meer tijd in beslag dan gewoonlijk.
•          Op diverse locaties zijn er looproutes voorzien. We vragen je deze routes te volgen en instructies van onze medewerkers op te volgen.
•          Kom je met jouw partner, kinderen of vrienden naar de voorstelling? Dan verzoeken wij jou om alleen direct naast elkaar te zitten als je een gezamenlijk huishouden vormt.
•          Er zijn slechts beperkte horecamogelijkheden in Theater Heerlen.
•          Na afloop van een voorstelling vragen wij jou zittend te applaudisseren. Hoewel onze dansers het dubbel en dik verdienen, zijn staande ovaties helaas niet mogelijk.
•          Na afloop van de voorstelling verzoeken wij jou te blijven zitten tot één van de medewerkers je naar buiten begeleidt.
•          Hoe graag we jou ook verwelkomen, wij verzoeken je niet naar het festival te komen als je ziek bent. Er zijn versoepelde mogelijkheden om jouw kaarten te annuleren. Vraag bij de betreffende locatie naar de mogelijkheden.

Wil je meer informatie over de actuele coronamaatregelen? Kijk dan bij de betreffende speellocaties of raadpleeg de richtlijnen van de Nederlandse, Belgische en Duitse overheid.


Informatie Parkstad Limburg Theaters (NL)

Door alle maatregelen rondom Covid-19 en de vele wijzigingen hierin, heeft PLT een aantal aanpassingen moeten doorvoeren. Zo houden zij zich aan het Covid-19 protocol, blijft het organisatorisch uitvoerbaar én kunnen zij jouw veiligheid blijven garanderen. Zo kun jij tijdelijk niet jouw eigen stoel kiezen, bestelt je bij voorkeur online, kom je alleen met mensen uit jouw huishouden naar het theater én annuleer je kosteloos jouw tickets als je klachten hebt. Een overzicht van alle maatregelen lees én zie(!) je hier. Of bekijk de veelgestelde vragen pagina.

Voor informatie van de Nederlandse overheid klik hier.


Informatie Kulturzentrum Alter Schlachthof, Eupen (BE)

Voor informatie van het cultuurcentrum klik hier.

Voor informatie van de Belgische overheid klik hier.


Informatie voor bezoekers uit Duitsland (DE)

Voor informatie van het Duitsland Instituut klik hier.