fbpx

Koro Koro

Wonderland Collectief – Makiko Ito (JPN) 0,5 – 1,5 jaar

THEATER HEERLEN – VEBEGOfoyer
zo 10.03.2024
10.30 + 12.30 uur
vanaf € 9,50


Een ontroerende, unieke dialoog tussen de dansers, baby’s en dreumesen. 

Op de schrit_tmacher jeuddag draait het in Theater Heerlen om de (be)leefwereld van iedereen van 0 tot pakweg 21. Die dag is dans voor het hele gezin te zien, kun je meedoen met workshops en is ook in de foyer van alles te beleven.Koro Korois een bijzondere interactieve dansvoorstelling voor de allerkleinsten. Een magisch spel; clownesk, dansant en muzikaal.  

Koro Koro is Japans voor ‘iets rollends’. In deze kleine, intieme voorstelling lopen de dansers en muzikanten rond. Ze rollen, glijden, springen en omringen de baby’s met klanken. Samen improviseren ze op de bewegingen en geluiden van het piepjonge publiek. Ter plekke ontstaat zo een ontroerende, unieke dialoog tussen artiesten, baby’s en dreumesen.

Een bijzondere improvisatietechniek  

Makiko Ito is choreografe en danseres, afkomstig uit Japan. Met Wonderland Collectief maakt zij interactieve voorstellingen met jonge kinderen. In haar voorstellingen werkt ze samen met muzikanten die ook een essentiële rol spelen in de interactie met het publiek.  De voorstellingen van Wonderland Collectief zijn gebaseerd op een bijzondere improvisatietechniek, waardoor elke voorstelling een unieke belevenis is. 

~ 45 min. zonder pauze