fbpx

Tuimel & Bounce

Honey Eavis, Danstheater AYA / 3-6 jaar

THEATER HEERLEN – LIMBURGzaal
ZO 27 JUN 2021
11.00 uur
vanaf €9,-


Een dansvoorstelling voor 3+ waar de liefde voor hiphop van af spat

Oh nee, BAM, daar kukel je weer! Best moeilijk om in balans te blijven. En niet alleen als je een 11 peuter bent… De dansers in de hiphopvoorstelling Tuimel & Bounce zijn supersterren als het gaat om vallen. Gelukkig stuiteren ze ook weer terug. Choreografe Honey Eavis maakt een voorstelling voor kinderen vanaf drie jaar.  

Over vallen en opstaan

Als kind veranderen er steeds dingen in de wereld om je heen. Van klein tot groot. Je gaat naar de opvang, er komt een nieuw broertje of zusje, of misschien hebben je ouders ruzie. Het gebeurt allemaal om je heen zonder dat je er invloed op hebt. Opgroeien is verschrikkelijk spannend. Daar moet je maar het beste van maken. Wanneer beweeg je mee? En wanneer zeg je ‘Nee’? Nou, zeg jij het maar… 

Tuimel & Bounce is een speelse theater- dansvoorstelling waar de liefde voor de hiphopcultuur vanaf spat. De dansers en spelers tuimelen, stuiteren, ontdekken en groeien. Tuimel & Bounce is de eerste gastchoreografie van Honey Eavis bij AYA. Eavis is thuis in hiphop en maakte eerder verschillende kindervoorstellingen bij Don’t Hit Mama.

De makers 

Concept en choreografie: Honey Eavis 
Cast: Sacha Muller, Mirjam Ravier, Stefan Seedorf 
Muziek: Sacha Muller, Ruby Stacks 
Dramaturgie: Wies Bloemen 
Decor en licht: Erik van Raalte 
Kostuums: Iris van Wijhe 

Aansluitend aan de voorstelling vindt een workshop plaats in de zaal. Door medewerkers van het gezelschap. Gratis voor bezoekers van de voorstelling.

Duur: ~ 55 min. zonder pauze

Er is ook een voorstelling op zondag 27 juni om 13.30 uur, voor meer informatie klik hier.

Aanpassingen omtrent Covid-19 

Door alle maatregelen rondom Covid-19 en de vele wijzigingen hierin, hebben wij een aantal aanpassingen moeten doorvoeren. Zo houden wij ons aan het Covid-19 protocol, blijft het organisatorisch uitvoerbaar én kunnen uw veiligheid blijven garanderen. Zo kunt u tijdelijk niet uw eigen stoel kiezen, bestelt u bij voorkeur online, komt u alleen met mensen uit uw huishouden naar het theater én annuleert u kosteloos uw tickets als u klachten heeft. Een overzicht van al onze maatregelen leest én ziet(!) u hier. Of bekijk onze veelgestelde vragen pagina.