fbpx

Wild (6+)

Danstheater AYA & Maat Saxophone Quartet (NL)

Theater Heerlen / RABOzaal
zo 27.03.2022
13.30 uur
vanaf €15,-


Jonge meisjes hebben een onstuimige energie. En dat gaan we vieren! Want witte sokjes zijn er om vies te worden. Mag je trouwens ook ontploffen als meisje? ‘Wild’ is een aanstekelijke en anarchistische danstheatervoorstelling.

Drie danseressen staan samen met het Maat Saxophone Quartet op het podium en gooien de rolpatronen overboord. Al die ideeën over hoe je je moet gedragen als meisje, sluipen er al heel vroeg in. Deze danseressen hebben daar lak aan. Niks netjes, rustig en bescheiden. Zij kiezen voor wild, woest en onaangepast. Ze proberen het wel om gestructureerd en ordentelijk hun ‘pasjes’ uit te voeren, maar dat mislukt jammerlijk. Ze hebben er geen zin in en kiezen hun eigen pad. Ze zoeken gewoon de beste manier om zichzelf en de wereld te ontdekken. En niemand houdt ze tegen. De muziek van ‘Wild’ is geschreven door componist Kaveh Vares en wordt live uitgevoerd door de vier saxofonisten van Maat Saxophone Quartet.

Duur: ~ 60 min. zonder pauze

Workshop (+/- 15 min)
Aansluitend aan de voorstelling gaan de musici en dansers met het publiek nog even door. Klap en beweeg vanuit je stoel mee met de ritmes van ‘Wild!’.
Gratis, uitsluitend voor bezoekers van de voorstelling.