fbpx

Workshop Oxygen – Academy of Dance

Ambassador Breakin’ Convention NL Tour 2024

Theater Kerkade, MFzaal
zo 03.03.2024
11.30 – 13.00 uur
Gratis


Breakin’ Convention, hét baanbrekende hiphopfestival uit Londen komt terug naar PLT op zondag 3 maart. Tijdens deze Netherlands 2024 tour zie je niet alleen de headliners Compagnie Antoinette Gomis,Ghetto Funk Collective & Spoken Movement stralen op het podium.  Breakin’ Concentio zet ook talent in de spotlights met de komst van Cri, Create4 én de regionale ambassadeur: Oxygen – Academy of Dance!

Dansworkshop (11:30 – 13:00)
Oxygen verzorgt de randprogrammering in Kerkrade en biedt al om 11:30 deze workshop aan die geschikt is voor zowel beginners als gevorderden. Er is dus geen danservaring vereist. De workshop omvat een warming-up & bewerking van choreografische fragmenten en wordt gegeven door een medewerker van Oxygen. Er is plek voor maximaal 25 personen, deelname is gratis.

Het Oxygen – Academy of Dance programma (14:00 – 16:00)
Als trotse ambassadeur voor Breakin’ Convention in Theater Kerkrade nodigt Oxygen – Academy of Dance! je uit om deel te nemen aan een celebration of hiphop and culture at its best. Deze onvergetelijke dag vol energie, passie en dans is gevuld met niets dan goede vibes. Ze starten de dag om 11:30 met een workshop voor max. 25 bezoekers en gaan vanaf 14:00 in volle vaart verder met een dynamisch programma bestaande uit:

  • Oxygen – Study Program (Exhibition Battle)
  • Kids Battles: Allstyle (Ben jij een basis- of middelbare schoolstudent en ben je dol op battlen? Dan is Theater Kerkrade tussen 14:00 en 16:00 de place to be!
  • Showcases 
  • Small shops
  • … and much more!