fbpx

Note to Self van Hans Nieuwenhuijsen

Redo & Dominique Vleeshouwers

SCHUNCK*
ZA 10 JUL 2021
17.00 uur
€0,00


Nederlandse muziekprijs-winnaar Dominique Vleeshouwers en Zwaan-winnaar Redouan “Redo” Ait Chitt maakten in 2020 samen Blurred Lines.

Na de succesvolle video productie Blurred Lines zijn Redo en Dominique begonnen met de voorbereiding van de nieuwe voorstelling A new dawn: for new tomorrows. Het materiaal van Blurred Lines vormt de basis voor deze nieuwe avondvullende voorstelling waarin zij samenwerken met twee Amerikaanse artiesten: Hanna Benn, Deantoni Parks. A new dawn: for new tomorrows onderzoekt wat ons als mens inspireert, wat onze passie is, waar we gelukkig van worden en hoe we nieuwe betekenis geven in een nieuwe werkelijkheid. Improvisatie zal hierdoor een groot onderdeel zijn van de voorstelling, en dit zal dan ook de focus zijn voor Redo en Dominique tijdens het schrit_tmacher Festival. Daarnaast werken ze voor het schrit_tmacher Festival aan een nieuw werk getiteld Note to Self van Hans Nieuwenhuijsen. 

Tijdens schrit_tmacher, IBE en de Nederlandse Dansdagen zullen Redo en Dominique steeds een ander onderdeel voor de nieuwe voorstelling ontwikkeling, onderzoeken en voorbereiden, waarna de voorstelling A new dawn: for new tomorrows in maart 2022 tijdens het Birds of Paradise festival in Tivoli|Vredenburg voor het eerst te zien zal zijn.

Tekst: Redo & Dominique Vleeshouwers